Toimitusehdot

Yleistä

www.backsound.fi on toiminimi Musiikkiliike Backsound / Jari Jalosen omistama verkkokauppa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Backsound on perustettu 2001 ja ALV/VAT -tunnuksemme on 1323346-0. Verkkokauppamme tuotteiden valmistusmaa on pääasiassa Suomi/EU. Asiakaspalvelumme vastaa osoitteesta kauppa@backsound.fi.

Ostaminen

Kiitos kun ostat meiltä! Tuotteita ostetaan tämän nettisivun kautta tai suoraan yhteyshenkilöidemme välityksellä. Ostaja sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Annathan tilatessasi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, sekä maksaessasi laskulla, henkilötunnuksesi. Saatamme lähettää seurantalinkin sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi, jonka avulla voit seurata pakettia sekä tarvittaessa muuttaa toimitusta. Olethan huolellinen antaessasi tietojasi, vastaat ostajana siitä että ilmoitetut tiedot ovat oikein. Voit myös kirjoittaa lisätietoa-kohtaan omia toiveita, yritämme toteuttaa ne mahdollisuuksien mukaan.

Maksaminen

Sivulla olevat hinnat sisältävät verot ja maksut. Maksat vain tuotteen ilmoitetun hinnan sekä ilmoitetun postikulun. Voit noutaa tuotteesi veloituksetta toimistostamme.
Maksaminen onnistuu kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta ja luottokortilla. Käytössäsi on Checkout -maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa ostoksesi nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Lisätietoa Checkoutista ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät heidän sivuiltaan: https://checkout.fi/ Tällä hetkellä laskulla maksaminen on mahdollista vain yritysasiakkaillemme. Emme tällä hetkellä lähetä tilauksia postiennakolla.

Toimitus

Tällä hetkellä toimitamme tuotteita vain Suomeen. Toimitamme tuotteita ulkomaille tai ahvenanmaalle erikseen sovittuna, ota yhteyttä kauppa@backsound.fi, jos haluat toimituksen muualle kuin manner-suomeen. Tuotteiden valmistus kestää noin 7-14 vuorokautta ja välitämme tuotteet heti niiden valmistuttua asiakkaillemme sovittuun osoitteeseen. Käytämme toimituksissa Postin palveluja. Tuote lähetetään siihen osoitteeseen/ minkä ostaja on ilmoittanut. Mikäli tiedoissa on virhe, ota yhteyttä ennen maksamista. Backsound ei vastaa kuluista mikäli asiakas on ilmoittanut väärän osoitteen. Tuotteiden toimitusaika on tilauksesta yleensä n. 2-14 työpäivää.
Mikäli tuote on loppunut varastosta: – Voit odottaa tuotetta varastoon. – tai perua tilauksesi ja sinulle palautetaan maksamasi summa. – Tai voit valita toisen tuotteen. Jolloin maksat joko lisää tai sinulle palautetaan rahaa riippuen tuotteiden hintaerosta.

Palauttaminen

Tuotteillamme on 30 vrk palautusoikeus, mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen. Tuotteet jotka valmistetaan omasta kuvastasi, valmistetaan tilausten mukaan, joten niillä ei ole palautusoikeutta ellei valmiissa tuotteessa ole kuvastasi riippumatonta virhettä. Jos tuote on vahingoittunut lähetyksessä/tuote on viallinen niin korvataan tuote asiakkaalle. Vahingosta pitää lähettää kuva sähköpostilla osoitteeseen: kauppa@backsound.fi. Emme vastaa asennusvirheistä/-vahingoista Asiakkaita pyydetään tarkistamaan tuotteen kunto paketin saatuaan. Virheellisissä tuotteissa hyvitämme kauppahinnan. Tuotteilla ei ole takuuta. Ilmoitathan mahdollisesta vahingosta 2 kk:n kuluessa.

Paketin noutamatta jättäminen

Mikäli pakettia ei ole noudettu määräaikaan mennessä postin noutopisteestä, ja paketti palautuu backsoundiin veloitamme asiakkaalta käsittelykuluina 10 euroa.